SIS – Super Inductive System

SIS – Super Inductive System

Tehnologie de ultimă generație

Sistemul Superinductiv (SIS – Super Inductive System) se bazează pe intensitatea înaltă a câmpului electromagnetic, ce are efecte pozitive asupra țesutului uman. Printre aceste efecte terapeutice se numără ameliorarea durerii, vindecarea fracturilor, miorelaxarea, miostimularea și mobilizarea articulațiilor.

Testimoniale

Clienții noștri ne recomandă!

STOICA RAMONA
Read More
Recomand cu toată încrederea, un foarte bun kinetoterapeut. M-a ajutat foarte mmult pre-operator, dacă nu ajungeam pe mâinile lui recuperarea post-operatorie era mult mai dificilă. Mult succes în activitate Alin Buculescu!
ANDREEA DOBROMIR
Read More
Recomand cu căldură echipa ABkinetic, o echipă de specialişti cu o energie foarte bună! Mulţumesc Oana, pentru dedicarea cu care îţi desfăşori activitatea! Întotdeauna am plecat din cabinet cu zâmbetul pe buze!
ALEXANDRA FODOR
Read More
Recomand cu toată încrederea ABkinetic şi pe Alin Buculescu! Un foarte bun kinetoterapeut, un om responsabil, dăruit, pasionat de meseria lui, care m-a ajutat şi mă ajută în continuare în problemele mele şi în recuperare!
Dr. PAULA LUCULESCU
Read More
Dedicat, serios, răbdător. Eu am probat. Rezultate pe măsură. Recomand!
LILIANA RESIGA
Read More
Profesioniştii sunt greu de găsit! Recomand cu încredere, aici am reuşit să îmi regăsesc mobilitatea după o operaţie de hernie de disc.
Dr.ROCSANA IOSIF
Read More
Recomand ABkinetic! Profesionalism, seriozitate şi rezultate foarte bune. Mulţumesc Alin Buculescu!
Previous
Next